Jeg lever !

Sommerferie, vær velkommen

ENDELIG! Blev det min tur til at kunne ånde lettet op, poste et billede på Instagram og derefter lave en opdatering herinde – jeg har nemlig fucking sommerferie! TO MÅNEDER.

Det har virkelig været et langt sejt træk til sidst, specielt efter jeg havde været oppe til min ene mundtlige i mandags. Jeg havde ingen motivation, var egentlig nået til et punkt hvor jeg var blevet ligeglad. Ret dumt.

Men det hele endte jo lykkeligt, om ikke andet har jeg i hvert fald ferie og jeg glæder mig til at hygge mig og drikke mig fuld med god samvittighed. Kunne også forestille mig at det kommer til at stå på en del søvn de kommende dage!

Nu står den på bobler, kærlighed og gaver!

Ha’ en skøn skøn fredag allesammen!

Fotografi den 26-06-15 kl. 17.49Fotografi den 26-06-15 kl. 17.49 #2

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg lever !