Et lille afbræk

Jeg lever !

Jeg sidder i hulen på Vbro. Min studiegruppe er netop gået – sidste møde inden det går løs med eksamen imorgen formiddag.

Hvad så nu? Hvad tager man sig til, sådan en søndag aften, inden eksamenen?

Jeg mangler kun at printe lidt ud, ellers er jeg fuldstændig klar.

Faktisk også mentalt, hvilket er sjældent for mig inden en eksamen. Men vi har fandme også givet den fuld skrue med at læse op – hvilket dog ikke er lig med at jeg får topkarakterer, mere lig med at jeg nok skal bestå. Hvilket jeg også synes er helt fint. Niveauet på KU er bare højt, ingen tvivl om det!

Jeg har sat en vask over og gået lidt rundt om mig selv i stuen.

K kommer først hjem engang sen aften/nat, da han arbejder på højtryk lige fortiden. Synes der er en uendelighed til han kommer hjem. Vi har heller ikke set hinanden siden fredag morgen (!) så savner ham helt vildt!

Selvom vi efterhånden har været kærester over 1,5 år, er jeg så hamrende glad for ham, at bare et døgn føles som et år?.. pyha. 😀

Nu vil jeg prøve at ligge alt eksamensrelateret fra mig, spise en portion koldskål og glæde mig til at det hele er overstået i morgen (og ikke tænke på, at den står på endnu en mundtlig på fredag?..)

God søndag derude!

11336029_10205061354186542_63066266_n 11301481_10205061354106540_1581774628_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et lille afbræk