Sommeren 2015

Et lille afbræk

Jeg kan godt mærke en helt anden træthed i min krop i disse perioder. Jeg er på ingen måde vandt til at knokle (studiemæssigt) en hel dag, og flere dage i træk på den her måde, men nu betaler jeg vel for semestrets mere afslappede perioder? (note til mig selv)

Nå, men jeg har jo også lige haft nogle små afbræk ind i mellem.

Jeg har både hygget med min dejlige svigerfamilie i Solrød, været ude og kigge på bil til K (uhh) og shoppet lidt (manglede virkelig en sommerjakke, så i fredags fandt jeg hele to!)
11297801_10205091694985043_274868874_n 11414474_10205091694825039_1919684362_nDen grønne er fra Topshop og skideflot på! Tynd i stoffet og bare klassisk. Den creme/hvid/grå bomber er fra Weekday og var sat ned med 50%. Den er lidt tykkere i det, men god til de koldere aftenener.

Nå, men jeg gør mig ikke rigtig i at blogge om tøj, jeg ville bare lige vise to gode køb – og overspringshandle så jeg ikke behøvede at læse 😉
? det skal jeg så nu.

God tirsdag!

4

 • vesterbrolivet

  Det er jeg glad for du synes – og jo, jeg spillede hovedrolle i Hold om mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vesterbrolivet

  Synes også den er så fin og sej! Kan være du kan nå forbi Weekdays slutspurts-udsalg og finde den på 50% 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh jeg er helt vild med den grå bomber – det er præcis sådan en jeg har gået og ledt efter …
  <3
  /Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Din blog er simpelthen så hyggelig! : ) tak for god læsning.
  Og nu er jeg bare nysgerrig, men har du ikke spillet en af hovedpersonerne i “hold om mig” ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sommeren 2015