Fødselsdagsdøgnet

Om at have travlt!

Jeg har aldrig rigtig været typen der har haft travlt. Jeg elsker at have noget at tage mig til, men ligefrem at have travlt tror jeg ikke man kan sige om mig.

Så de få perioder gennem mit liv jeg har haft lidt mere at se til end normalt bliver jeg altså lidt ved siden af mig selv.

Grundlæggende tror jeg nemlig at jeg trives bedst ved at kunne holde halvleg midt på dagen og lige bruge et par timer på mig selv uden at skulle tage stilling til nogen eller noget. (Spændene hvordan det kommer til at gå mig på arbejdsmarkedet hvor det hedder fuldtidsjob og ikke perioder med travlhed, men bare hver dag med travlhed? Nå, men det er der jo heldigvis mange gode studieår tilbage til :D)

Så nu her, hvor jeg rent faktisk sidder ude på KUA fra 10-17 hver dag og knokler og er hjemme 17.20 og så først her har aftenen til mig selv (og K, og venner og familie og støvsugning og vasketøj og oprydning og og og) er godt nok ikke lige så sjovt som at kunne hygge sig en hel eftermiddag. Det lyder priviligeret at have sådan en hverdag normalt – og det er det fandme også! Jeg elsker studielivet (som jeg vist også har nævnt et par gange? når det altså ikke hedder læseferie og eksamensstress)

Nu vil jeg bruge min aften sammen med verdens dejligste mand der passer på mig og siger det hele nok skal gå, alt det her eksamens noget (har brug for at høre det hver dag! Seriøst!)

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 21.29.57 Skærmbillede 2015-06-11 kl. 21.22.44

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fødselsdagsdøgnet