Jeg har snart fødselsdag…..

Eksamensstress & mangel på samme

Situationen er den, at jeg om under en måned påbegynder dette semesters tre eksaminer.

Én skriftlig og to mundtlige.

Mit hoved skifter i mellem at være i MEGA stress, hvor jeg mest af alt har lyst til at ligge mig ned og græde – til så pludselig at være helt ligeglad og bare tage det som det kommer.

Ingen af disse tilstande er særlig optimale tror jeg. Vil faktisk virkelig gerne finde en middelvej.

Men pt har jeg stadig en del timer tilbage ude på KUA, så kombinationen af, at der stadig er nogle ting vi mangler at gennemgå på semesterplanen, og at dagene samtidig forsvinder og vi nærmer os læseferien med hastige skridt, gør bare at jeg ender med at gøre det halvt:

Jeg møder op til timerne (som jo at valgfrie om man vil komme til) men bruger mest bare tiden på at tænke over hvad jeg i virkeligheden burde gøre: gå hjem og læse op til eksamen.

Og hvis jeg så vælger at droppe en time/forelæsning for at læse til eksamen, tænker jeg kun på, at jeg nok går glip af noget vigtigt.

Tror dog det er en meget normal følelse at have det sådan lige inden et semester slutter (nogen der er i samme situation som mig?)

Jeg ser bare utrolig meget frem til 2,5 måneders sommerferie. Det her ansigt beskriver vidst meget godt min følelse omkring det hele lige nu:

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 09.48.46

2

  • vesterbrolivet

    God plan at få styr på alle de praktiske ting – allerede der er man et godt stykke! Og fedt at du inderst inde ved det nok skal gå, sådan har jeg det desværre ikke endnu. Held og lykke når du når så langt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • degnebolig

    Jeg har det på præcis samme måde!
    Tænker mange gange “jeg kan simpelthen ikke blive væk fra undervisningen, hvad nu hvis jeg går glip af noget”. Nu er jeg nået til det punkt, at jeg får styr på noter, gennemgår fag/kapitler jeg ikke føler mig sikker i, og så må det bære eller briste. Inderst inde ved jeg det nok skal gå 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg har snart fødselsdag…..