Skønhedssøvn & fredagsstemning

Sådan snyder man i livs-spillet

Vi vågnede ved halvottetiden, indså at det jo var lørdag, omrokerede til en seriøs god ske og sov til ti i ti. Klokken ti kaldte min mor – morgenmad serveret (vi sov hos mine forældre fra i går til i dag) og den blev indtaget i et dejligt lørdagstempo – vi rejste os først halvanden time senere. Så stod den på en klipning af K (og ja, det var undertegnede der svingede saksen) og lidt ærinder i byen. Da vi så kom tilbage til mine forældre lavede vi store, højtbelagte madder, min mor havde bagt rabarbercrumble og kaffen var klar. Hold da op! K spurgte forsigtigt om vi kunne tage en lur efter vi havde spist og så var dagen ligesom bare fuldendt på den helt rigtige langsomme måde. Det føles helt som at snyde i spil.

K skal spille koncert i aften og imorgen står den på henholdsvis arbejde og lektier. Så er det også okay at nyde (snyde?) lidt ekstra idag.

Ikk’?

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Skønhedssøvn & fredagsstemning