Om sol og en ny ting til gardaroben

Skønhedssøvn & fredagsstemning

Jeg kom ligesom aldrig ud af sengen i dag. Sagde til K i en bestemt tone i går, at når han skulle ud af døren hertil morgen, skulle det være stille som en lillebitte mus så jeg kunne få min skønhedssøvn. Synes nemlig det var ved at være længe siden jeg kunne sove dejligt længe! (læs: i tirsdags.. nok om det)

Ved nitiden stod jeg op og lavede et spejlæg og et blødkogt æg (kunne ikke beslutte mig) og allerede ni femogfyrre stod K igen i døren med det største smil. Jeg hoppede i bad og joinede ham derefter i sengen hvor den stod på Ben & Jerrys, kys og en kort lur. Fredag når den er bedst! Men K skulle desværre tilbage på job, så han forduftede for en halvtimes tid siden og nu ligger jeg ligesom bare stadig her. In nothing but socks.. heh..

Om en times tid smutter jeg dog også ud og ser dagslyset, skal nemlig på arbejde og senere står den på familiehygge i ordets bedste forstand.

I will be back!

11008959_10204368403623211_66465213_n

 

Ps. kan i huske i går da jeg snakkede om øl? Mission completed! K ville med på Märkbar (en ikke særlig spændende, en anelse snusket og lidt for desperat bar nede om hjørnet med utrolig højt skiftevis irsk sækkepipe og bare dårlig rock musik) men det var dét værd, øllene var store og det var og skidehyggeligt trodsalt!

11023141_10204368403943219_330327674_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om sol og en ny ting til gardaroben